Автор: Admin
23 Юни 2018 15:20
0
Трети ден без следа от избягалия затворник

Полиция и жандармерия продължават да издирват избягалия затворник Борис Иванов. Акцията се провежда в района на ловешките села Александрово, Дренов и Дойренци.
 Издирването на Борис Иванов на североизток от Ловеч е започнало още снощи след като е бил подаден сигнал, че той е бил забелязан между селата Александрово и Дренов. Бил е забелязан и в самото Александрово и в село Дойренци. Сигналът е подала жителка на село Александрово.
 

По непотвърдена все още информация сигналите са няколко и затова издирването продължава както в тези населени места, така и в населените места, които са наблизо. Проверяват се автомобили, разпитват се хората от селата, отбелязва БНР.

Преди това имаше сериозна акция на жандармерията в слънчогледова нива, където се е предполагаше, че беглецът може да се укрива. Операцията обаче се оказа неуспешна и избягалият затворник не беше открит.

48-годишният Борис Иванов избяга в четвъртък малко след 10.00 ч. от работен обект край Ловеч - млекопреработвателна фирма, където работил заедно с други затворници. Те го подгонили след бягството му, но не успели да го задържат. Мъжът е бил на този обект от няколко дни, след като е бил преместен от затворническото общежитие.
 
 Борис Иванов изтърпява 13-годишна присъда за няколко престъпления.

 

Коментари
Няма добавени коментари!
Напиши коментар
Въведете кода от картинката!