Автор: Admin
23 Септември 2019 09:51
0
Арестуваха син на бизнесмен за  брутално изнасилване

Любомир Влахов,20 г., е арестуван заради брутално изнасилване. Срещу него жалба в санданската полиция е подала девойка, също на 20 години. Двамата се познавали отдавна и били заедно на купон в апартамент. В един момент момчето я извело навън под претекст,че искал да говори с нея, но вътре бил шумно. После я замъкнал в мазе и я насилил. Прокуратурата започна разследване на случая. Момичето е извадило медицински документ. Младежът отрича да е имало изнасилване.

Любомир е син на известния местен бизнесмен Атанас Влахов, който се занимава с животновъдство, има над 500 крави. Младежът е известен с буйният си нрав и хулиганско поведение.  Само преди около месец Любомир и негов приятел гониха с автомобила шофьор по главен път Е79 принуждавайки го да отбие и спре. Уплашеният мъж едва успял от страх с мръсна газ да стигне в полицията, за да потърси помощ и да сигнализира.

Предстои криминалистите да установят дали е имало насилствен акт от страна на младия мъж или всичко което се е случило в нощта е било доброволно.

Коментари
Няма добавени коментари!
Напиши коментар
Въведете кода от картинката!