Автор: Admin
04 Октомври 2019 12:40
0
Депутат гарантира за работа в Англия

Ако нямате работа или просто не ви се работи целогодишно, ако имате нужда от доходи – сезонната заетост зад граница е единственото възможно.

Единствената възможност да сте спокойни, че отивате на сигурно място, с гарантирано заплащане, включително и на неползван отпуск от платения годишен полагащ се на всеки, с нормални и човешки условия на труд, без да ви товарят дори с агентски комисиони за заминаване, е да имате гарант за това.

За Haygrove Ltd гарантира депутатът oт Симитли Стефан Апостолов. А фирмата, един от водещите производители на меки плодове в Англия, вече организира интервюта и в Симитли за желаещи да заминат за сезонна работа.

В началото на ноември ще бъде направена презентация на фермата и интервю с кандидатите от представители на Хейгроув в град Симитли. Ако сте заинтересовани, моля регистрирайте се на www.haygrove.com/recruitment. Кандидатстването е напълно безплатно. Датата на заминаване ще бъде съобразена с вашите възможности.

Всички одобрени кандидати ще получат покани на електронните си пощи и обаждане по телефона до 29/Октомври/2019. В поканата ще бъде упоменато часа и мястото на провеждане на презентацията и интервютата. Ние не сме агенция и Вие не дължите комисионни за кандидатстване и заминаване. За повече информация, моля обадете се на 00447590182619.

Haygrove Ltd, набира работници за сезонна работа – бране на плодове /малини, къпини, ягоди, боровинки, череши/, пакетиране, общи работници – за сезон 2020. Фермата предлага възможност и за целогодишна работа.

Няма изискване за владеене на английски език и предишен опит. Фермата предлага обучение. Възможност за кариерно развитие и назначаване на постоянен договор.

Помощ за откриване на National insurance number и издаване на Pre-settled и Settled status. Настаняване в каравани – 4-5 човека.

Коментари
Няма добавени коментари!
Напиши коментар
Въведете кода от картинката!