Автор: Admin
19 Ноември 2017 13:30
0
Цветан Цветанов:  Ще настояваме да се изгради втора кабинка в Банско

„Успешната работа на правителството се забелязва навсякъде в страната. България става все по-красива и търсена от инвеститори и чуждестранни туристи. Поели сме ангажимент за довършването на АМ Струма, защото така ще дадем възможност за развитието на бизнеса в област Благоевград. Ще настояваме да се изгради и вторият кабинков лифт в Банско, защото така ще подпомогнем туризма, ще се развият и нови работни места”. Това каза  Цветан Цветанов на среща в парламента с народните представители от ГЕРБ  и кметове на села членуващи в   Асоциацията за европейско развитие на българското село.

На срещата са дискутирани  бъдещи законодателни промени в сферата на земеделието, важни за развитието на малките населени места в страната като цяло. Представителите на асоциацията внесоха и предложение за оптимизация на законодателството в сектори, които ще способстват за развитието на селата в България.

„Вие като кметове на малки населени места най-добре познавате проблемите на българското село. Вашата асоциация е важна за реализиране на различни инициативи, които ще превърнат селата в по-добро и привлекателно място за живеене.

Народните представители от ГЕРБ се ангажираме да разгледаме и обсъдим всички предложения, които правите, за да стане по-добър животът в българското село.”, коментира депутатката и лидер на ГЕРБ в Пиринско Даниела Савеклиева.

 

Кметовете на кметства от община Благоевград бяха на посещение в Народното събрание по покана на народния представител от ГЕРБ и областен координатор на партията Даниела Савеклиева. В срещата участваха и народните представители от ГЕРБ от благоевградска област Георги Динев, Александър Мацурев, Стефан Апостолов и Димитър Гамишев.

 

Коментари
Няма добавени коментари!
Напиши коментар
Въведете кода от картинката!